marți, 13 martie 2007

Amintiri din 253.

A se observa ca va povestesc ce mi se intampla in 682, 253 astea. In autobuz este cea mai palpitanta viata.
Glumesc.
Dupa ce am stat azi cateva ore cu ubitul meu [:-x][intre 8:00-15.30 =p~ :X :X] am pornit pe drumul catre casuta de la marginea orasului.
Primul obstacol: 253!!
Toate bune si frumoase pana la antepenultima statie [:|] cand se elibereaza scaunul din dreapta mea. Asta nu ar fi fost rau, daca locul doamnei cu mustata hitlerista nu ar fi fost luat de un simpatic domn caruia nu ii ajungea propriul scaun. [:((] Cum spuneam, NU II AJUNGEA SCAUNUL!!!Deci, aproximativ o doime din posteriorul sau se afla pe scaunul meu. Si de parca asta nu era de ajuns, stimabilul avea o problema cu distanta dintre picioare. Adica [dupa ce ca era huge omu'] mai voia sa stea si cracanat! Hai, fraaaaaaate!!! Si mi-a trantit piciorusul sau finut pe piciorul meu. Apoi [om foarte agitat]vad cum duce usor mana la buzunarul interior al sacolui. Pentru o clipa, m-am temut. Cu o asa fatza dubioasa [nu stiam daca e de la batranete, bautura, temperament sau cazier (nu stiu daca era curat cazierul, insa fatza imi dadea de gandit, iar apoi de suspectat)], nu stiam ce putea scoate din acel loc secret. Falsa alarma. Simpaticul nu dorea decat ..... sa-si verifice agenda [un post-it care era capsat. cu doua bucatele de sarma :|]. Verificare 'agendei' este escortata de multiple lovituri in bratul meu, plus apropieri de pana la cativa cm de fata mea. Am spus de sticla? Sticla. My man avea o sticla de apa in buzunar [buzunar cu care ma cunoscusem de cateva minute. Am interactionat in momentul in care domnul a trecut prin fatza mea. In fine, trecem peste :-j]. Exercitiu de imaginatie: buzunarul ce include o sticla CU apa + viteza omului si neatentia lui + capul meu => (ghici ce!).... [EXACT!!].
Urmeaza taierea apetitului. Stimabilul scoate o hartie alba mototolita si cu usoare nuante cromatrice asemanatoare "jegului", iar din aceasta scoate cateva pastile. Urmeaza administrarea pe cale bucala (orala, pentru cei care se duc cu gandul in alta parte). V-as descrie, dar inca am sechele si nu-mi pot gasi cuvintele. Oricum, foarte scarbos. [sunete pe fundal, apa ce se prelingea in barbia domnului.]
Nu am mai rezistat. O statie fusese prea mult. Si, bineinteles, m-am ridicat de pe scaun si am preferat sa mai stau o statie in picioare.
End of story.
Beginning of the nightmare. (pentru ca mi-am reamintit :(( )
_____________________________________________________________________________________

2 comentarii:

Anonim spunea...

ubita mea :( ai dat de bruta aia :))

TE ADOOOOOOOOR BOTIC:X:X:X:X:X:X

:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X
:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X
:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X
:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X
:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X

Papusha spunea...

esti o scumpa ... chiar si cand povestesti de hidosenii de oameni cu o mie de kilograme ... :))
pupik :* si data viitoare ... spune-i ca scaunul ocupat ... sta prietenul tau imaginar pe el! :)))